Atk-palvelut HeWaresta - aina valmiinA auttamaan!

Tarjoamme yrityksille kokonaisratkaisuja laitteistojen hankinnasta atk-tukeen. Myös tietoturvapalvelut, tietokoneiden ylläpito sekä huolto kotitalouksissa sujuvat vankalla ammattiosaamisella.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa

 • Ylläpitosopimus
  • Kuukausittainen ylläpito mahdollistaa järjestelmien parhaan toiminnan.
 • Laitteistohankinta
  • Tarkoituksena on löytää sopivat, yrityskäyttöön suunnitellut kestävämmät mallit, joilla on pidempi ja laajempi takuu kuin kotikäyttöön tarkoitetuilla laitteilla. Autamme myös asennuksissa.
 • Tietoturvapalvelu
  • Suojaamme järjestelmät, palvelut ja tiedot ulkopuolisilta käyttäjiltä.
 • Tietokoneiden ylläpito ja huolto kotitalouksissa
  • Aina ei tarvitse hankkia uutta tietokonetta, vaan nykyisestä koneesta voi saada käyttökelpoisen pienillä edullisilla toimenpiteillä.

Lue lisää yksityisille suunnatuista kattavista palveluistamme!

Tietokoneen päivitys ja hoito kotitalouksissa

Tietokonekin kaipaa huoltoa ja ylläpitoa. Harvoin mietitään, mitä kaikkia oikeasti liikkuvia osia tietokoneessa onkaan. Tuulettimet imevät ilmaa tietokoneen prosessorin ja muiden laitteiden jäähdyttämiseksi. Siksi esimerkiksi tietokoneen sijoittelulla on merkitystä. Tietokonetta ei saa sijoittaa liian ahtaaseen paikkaa jossa ilman saanti estyy, tai esimerkiksi patterin läheisyyteen, jotta jäähdytys toimisi. Tietokonetta ei myöskään saa peittää.

Etähuolto

Moni yritys tarjoaa nykyisin etänä vuosihuoltoja tai vastaavia. Niin mekin. Etähuolto voi toimia akuutin ongelman selvittämisessä, mutta se ei korvaa huoltokäyntiä. Etänä ei voi tehdä tärkeimpiä huoltotoimenpiteitä, kuten puhdistaa koneen jäähdytysjärjestelmää, kuunnella ja havainnoida mahdollisia olemassa olevia tai pian pahentuvia vikatilanteita. Siksi suosittelemme paikan päällä tapahtuvaa huolto- tai ylläpitokäyntiä. Sillä saavutetaan paras tulos ja tietokone toimii huomattavasti pidempään.

Älä kolhi tietokonetta

Tietokoneen kovalevy pyörii 5400 kierrosta minuutissa (uusimmissa koneissa jopa 7200 rpm) ja se vaatii levyjen laakeroinnilta paljon. Kovalevy on erittäin herkkä kaikelle tärinälle ja kolahteluille pyöriessään eli tietokoneen ollessa päällä. Jo pienikin kolhaisu voi saada lukupään tekemään ison naarmun kovalevyyn ja sen osan tiedoista tulee käyttökelvottomia. Siksi sijoituspaikan on oltava myös tukeva ja suojassa kolhimiselta.

Aina ei tarvita uutta tietokonetta

Usein tietokoneen käyttöikää voidaan jatkaa pienillä ja edullisilla toimilla. Jo keskusmuistin lisäys, kovalevyn organisointi, tarpeettomien tiedostojen siivoaminen, oikeat ohjelmistopäivitykset tekevät usein nykyisestä koneesta vielä käyttökelpoisen ja nopeammin toimivan. Lisäksi aika ajoin koneen puhdistus sisällä olevasti pölystä auttaa pitämään jäähdytyksen paremmin kunnossa. Pölyistä puhdistamisen suoritamme joka kerta, kun avaamme tietokoneen.

Kutsu meidän tekemään koneillenne “terveystarkastus”. Selvitämme koneen tilanteen ja arvioimme teille edullisimman ratkaisun tilanteen parantamiseksi. Jo pienillä järkevillä investoinneilla pystytään poistamaan monia ongelmakohtia ja tietokoneen käytöstä tulee nopeampaa.

Lisälaitteiden päivittäminen

Lisäksi usein pienet lisälaitteet tai osien uusinta auttavat ja helpottavat käyttöä. Hiiri saattaa “töksähdellä” tai ei liiku kunnolla, tai aiheuttaa hiirikäteen särkyä ja kolotusta. Vanhan hiiren korvaaminen oikeanlaisella hiirellä usein vähentää ongelmia.

 • Jos tietokoneessa ei ole muistikortin lukijaa, sellaisen voi helposti lisätä USB väylään, jotta esimerkiksi kamerakuvat voidaan siirtää helposti tietokoneelle. MP3 soittimeen voidaan siirtää ladattua musiikkia jne.
 • Jos USB portteja on liian vähän nykyiseen tarpeeseen, voidaan niitäkin helposti lisätä.
 • Jos on olemassa hyvä vanhempi tulostin jossa ei ole USB liitäntää, voidaan hankkia adapteri, jolla voidaan kytkeä se USB väylään jne.
 • Lisälaitteita on saatavana kauttamme erittäin kattava valikoima. Ota yhteyttä ja keskustellaan mitkä ovat teidän tapauksessanne tarpeelliset ja parhaat vaihtoehdot.

Lisälaitteiden liittäminen tietokoneeseen

Onko lisälaitteiden liittämisessä tietokoneeseen ongelmia?  Eikö kuvien siirto kamerasta onnistu? Tulostaminen tökkii? Puhelimen kalenterin synkronointi kannettavan tietokoneen kanssa? Varmistukset puhelimesta tietokoneelle? Meidän kauttamme saat apua kaikenlaisiin harmillisiin ongelmiin ripeästi ja opetamme mielellämme sinua tekemään toimenpiteet jatkossa käyttökelpoisen pienillä edullisilla toimenpiteillä.

Takaisin alkuun

 • HP Partner - HeWare
 • Yrittäjät jäsenyritys

Ota yhteyttä lomakkeella

HeWare ATK-palvelut Uusimaa Kauniainen

Kysy lisää,
pyydä tarjous tai
anna palautetta

Heware
Puh. 050 555 5310

Kerro meistä kavereillesi